Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Call of Duty: World War 2 Vanguard θα εστιάσει περισσότερο στις last-gen κονσόλες

*
Τη στιγμή που οι developers προσπαθούν να εκμεταλλευτούν περισσότερο την ιπποδύναμη των new-gen συστημάτων, η Activision φαίνεται πως προτιμά να κρατήσει πίσω τεχνικά το Call of Duty: World War 2 Vanguard. Ο λόγος είναι πως θέλει να βασιστεί το νέο της παιχνίδι για τη δημοφιλή σειρά Call of Duty στις last-gen κονσόλες, αφού και πολύ μεγάλη εγκατεστημένη βάση χρηστών έχουν, αλλά ταυτόχρονα δεν δείχνει να λύνεται άμεσα το θέμα διαθεσιμότητας των new-gen συστημάτων. Κάτι τέτοιο αναφέρει με νέο του post στο Twitter ο γνωστός insider για τα των Call of Duty και Battlefield, Tom Henderson. Μάλιστα, ο ίδιος σημειώνει πως το ίδιο θα ισχύσει και για το επόμενο game της Infinity War για τη σειρά. Αν τώρα αυτό σημαίνει πως το Battlefield 6 θα είναι το μόνο παιχνίδι της κατηγορίας που θα εστιάσει περισσότερο στα νέα συστήματα, είναι κάτι που θα περιμένουμε να το δούμε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*